Deze voetballers spelers hebben een hart voor het spel en hun partner

ARJEN ROBBEN EN BERNADIEN EILLERT – GETROUWD SINDS 2007

Arjen Robben schitterde jarenlang op het voetbalveld en zijn prestaties hebben hun weg gevonden naar de geschiedenisboeken. Deze voormalige topsporter – nu Bondsridder bij de KNVB – zei vaarwel aan zijn geliefde sport om meer tijd te besteden aan zijn gezin. Arjen ontmoette zijn echtgenote, Bernardien Eillert, toen ze beiden nog jong waren. Hun relatie versterkte met de jaren, wat uiteindelijk leidde tot een huwelijk in 2007. Samen zijn ze trotse ouders van drie kinderen en delen ze lief en leed. Hoewel Arjen’s passie voor het voetbal onmiskenbaar is, heeft hij nu een nieuwe manier gevonden om te ontspannen: padel. Dit opkomende racket sport biedt niet alleen plezier, maar zorgt er ook voor dat hij met zijn gezin van kostbare momenten kan genieten, ver weg van de voetbalwereld.

DIRK KUIJT EN KATE RUINEMANS – SAMEN SINDS 2020

Dirk Kuijt was eens een kostbare speler in de Nederlandse en Engelse voetbalcompetities. Bekend om zijn bijdragen aan zowel Feyenoord als Liverpool en een vaste waarde in het nationaal team, beleefde hij zijn voetbalcarrière naast zijn jeugdliefde. Echter, na meer dan twee decennia samen, eindigde hun relatie abrupt toen Kuijt verliefd werd op de jongere Kate Ruinemans, een werkneemster binnen zijn organisatie. Dit leidde tot een complexe scheiding, een behoorlijke financiële regeling voor zijn ex-vrouw, en een periode van bezinning. Nu, na enige tijd, hebben Kuijt en Ruinemans hun band versterkt en vormen ze al bijna drie jaar een koppel.

DENNIS BERGKAMP EN HENRITA RUIZENDAAL – GEHUWD SINDS 1993

Dennis Bergkamp, meestal stil als hij voor de microfoon wordt geplaatst, liet zijn voetbalprestaties luidop spreken. Zijn loyale clubcarrière bij Ajax en Arsenal heeft hem tot een eeuwige favoriet gemaakt. Aan het einde van zijn stralende tijd op de Nederlandse velden, zei hij ‘ja’ tegen zijn vriendin, Henrita Ruizendaal. Ze verhuisden naar Italië en uiteindelijk trokken ze samen naar naar Engeland. Ze zijn een passend paar dat hun dertigjarig jubileum nadert. Samen hebben ze vier kinderen die een dagelijkse herinnering zijn aan de liefde en het geluk dat ze samen hebben ontdekt. Hun leven – een open boek van voetbalprestaties en toegewijde familiebanden – is zeker een inspirerend verhaal.

LOTHAR MATTHAUS EN ANASTASIA KLIMKO – SAMEN SINDS 2012

Lothar Matthaus, een topvoetballer en sporticoon uit de tijd van Oost- en West-Duitsland, beleefde zijn hoogtijdagen toen hij met West-Duitsland de Europese titel behaalde. Zijn succesvolle carrière omvat acht landstitels bij Bayern München en Internazionale, waardoor hij in Duitsland een legende werd. Maar helaas, zijn privéleven kende minder voorspoed. Met vier mislukte huwelijken leek hij uiteindelijk zijn ware liefde te vinden in Anastasia Klimko, met wie hij in 2014 trouwde na elkaar in 2012 te hebben ontmoet. Sindsdien blijft Matthaus uit de media, waardoor weinig nieuws over hun relatie bekend is en hij zich richt op zijn persoonlijke leven, weg van de schijnwerpers.

STEFAN DE VRIJ EN DOINA TURCANU – SAMEN SINDS 2016

Hoewel Stefan de Vrij niet langer een springveer op het voetbalveld is, heeft zijn illustere loopbaan nog geen vertraging opgelopen. Van het cruciale fundament bij Feyenoord tot een begeerd pion bij Lazio Roma, en uiteindelijk als een vereerde speler bij Internazionale, heeft De Vrij een voortreffelijk pad bewandeld. Zijn eerste stappen op het wereldtoneel werden ondersteund door een toenmalige vriendin Marloes Buitelaar. Na hun scheiding wist de Vrij echter de harten van Doina Turcanu te veroveren. Hoewel de toekomst van zijn voetbalcarrière nog onzeker is na het verlopen van zijn contract, bloeit zijn romance met Doina op in Italië, zoals blijkt uit hun weelderige sociale media.

RAFAEL VAN DER VAART EN ESTEVANA POLMAN – SAMEN SINDS 2016

Gedurende zijn tijd bij enkele van de grootste Europese voetbalclubs genoot Rafael van der Vaart van immense populariteit en een aanzienlijk inkomen, mede dankzij zijn lucratieve transfers. Ondanks dat hij in 2018 stopte met voetballen, bleef hij zijn laatste club bijstaan. Na zijn verhuizing naar Denemarken heeft Van der Vaart bewust gekozen voor een leven buiten de spotlight, zodat zijn partner, Estavana Polman, haar welverdiende succes in de handbalsport kan oogsten. Momenteel werkt hij als trainer en staat hij, samen met hun dochter Jesslyn, enthousiast aan de zijlijn te juichen tijdens Polman’s handbalwedstrijden. Op zijn sociale media deelt hij graag trotse momenten met zijn gezin, terwijl hij het stokje doorgeeft aan zijn succesvolle partner.

DALEY BLIND EN CANDY-RAE FLEUR – GETROUWD SINDS 2019

Bij zijn debuut bij Ajax stal Daley Blind de harten van de nationale supporters tijdens zes treffende jaren. Ook in de helverlichte stadions van Engeland intrigeerde zijn vaardigheid met de bal, wat leidde tot een vierjarig contract bij Manchester United. Sinds 2018 prijst hij echter de vertrouwde vuren van zijn thuisland, opnieuw gekleed in Ajax-kleuren. Buiten het veld dreigde Blind met zijn uitbundige vieringen na overwinningen. Zo’n feestje introduceerde hem aan zijn nieuwe grote liefde Candy-Rae Fleur. Hoewel ze aanvankelijk terughoudend was, vielen ze uiteindelijk voor elkaar. Drie jaar huwelijk later, vieren ze hun liefde nog steeds elke dag met hun twee vreugdevolle kleintjes.

KLAAS-JAN HUNTELAAR EN MADDY SCHOOLDERMAN – SAMEN SINDS 2000

Toen Klaas-Jan Huntelaar nog een jeugdspeler was, ontmoette hij zijn levenspartner Maddy Schoolderman. Aanvankelijk, deelden ze hun leven in Amsterdam, waar Maddy werkte als lerares. Echter, met de groei van Huntelaar’s carrière en aantrekkelijke aanbiedingen uit Spanje, Italië, en Duitsland, kozen ze voor een leven in het buitenland. Maddy liet haar carrière achter om haar partner alle kansen te geven en vergezelde hem op deze reis. Tegenwoordig blikken ze terug op een leven vol overvloedige vreugde, waaronder de komst van hun vier kinderen. Nu Huntelaar’s succesvolle voetbalcarrière langzaam afloopt, kijkt hij uit naar het koesteren van meer kostbare momenten met zijn gezin.

NATHAN AKÉ EN KAYLEE RAMMAN – SAMEN SINDS 2011

Nathan Aké, een ambitieuze voetballer, spendeerde zijn vroege jeugdopleiding in Nederland. Zijn talent bleef echter niet onopgemerkt en Chelsea wist hem weg te lokken van Feyenoord. Ondanks een trage start bij de profs in 2012 bij dezelfde Engelse club, benutte Aké deze tijd voor persoonlijke geluk. Aké kruiste paden met Kaylee Ramman in 2011, die zijn levenspartner zou worden tijdens hun gezamenlijke reizen door Engeland, ondersteund door verschillende huurdeals. Uiteindelijk vond Aké zijn thuisbasis bij Manchester City. Ondanks de fysieke afstand, met Kaylee die momenteel voor SVS Capelle speelt, blijft hun liefdesverhaal vol geluk bloeien op beide kanten van het kanaal.

NIGEL DE JONG EN WINONA LEEFLAND – SAMEN SINDS 2005

In de nasleep van zijn professionele voetbalcarrière, die onlangs eindigde bij Al-Shahania, went Nigel de Jong nog aan zijn nieuwe levensfase buiten het veld. Zijn dynamische speelstijl bewonderd door heel Europa, had hem zelfs naar Amerika geleid. Zijn levenspartner, Winona Leefland, leerde hij al in zijn thuisland kennen. Hoewel het niet direct liefde op het eerste gezicht was voor haar, veroverde Nigel haar hart na een aantal dates. Drie jaar terug verzilverden ze hun relatie met een bruiloft, wat Nigel niet alleen tot een ster op het veld maakte maar ook tot een toegewijde partner thuis. Nu de schijnwerpers gedimd zijn, geniet hij van zijn rol als liefhebbende echtgenoot.

PATRICK KLUIVERT EN ROSSANA LIMA – GETROUWD SINDS 2008

Toen Patrick Kluivert in 2008 bij Lille de voetbalwereld verliet, leek hij een solitair pad te kiezen na zijn scheiding. Echter, dat jaar markeerde ook zijn huwelijk met Rossana Lima, die nieuw licht in zijn leven bracht. Met Kluivert’s voorliefde voor levendigheid, is het huis nooit rustig. Hij bracht drie kinderen in de relatie vanuit zijn vorige huwelijk, terwijl Rossana twee van haar eigen kinderen meebracht. Samen voegden ze nog een liefdevolle toevoeging toe aan dit samengestelde gezin. Deze vrolijke bende heeft nu genoeg leden voor een minibus tijdens familie-uitjes, waardoor het zowel op als naast het veld nooit rustig is voor Kluivert.

DENZEL DUMFRIES EN JAMIE KENSWIEL – SAMEN SINDS 2015

Voor Denzel Dumfries waren de opkomende jaren gemarkeerd door tijd bij meerdere amateurclubs voordat hij op zijn 19e volledig bewees dat hij in de eerste divisie kon uitblinken. Zijn doorbraak werd bezegeld met de Gouden Stier in 2016. Zijn carrière omvatte periodes bij Heerenveen en PSV, voordat hij naar Italië vertrok om Internazionale te versterken. Misschien was het de liefde die Dumfries deed stralen, omdat hij Jamie Kenswiel een jaar voor zijn glorie had ontmoet. Kenswiel, een drukbezette zakenvrouw, neemt altijd de tijd om hun zoon te vergezellen bij het aanmoedigen van papa. Deze combinatie van toewijding in sport en liefde maakt Dumfries leven tot een bijzonder verhaal.

GIOVANNI VAN BRONCKHORST EN  MARIEKE WOLSERS – SAMEN SINDS 1994

Giovanni van Bronckhorst, na het voltooien van zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en het debuteren bij dezelfde club, verloor zijn hart aan Marieke Wolsers. Hun leven, aanvankelijk in Nederland, verplaatste zich naar Schotland door Giovanni’s carrière. Bij het aanbreken van het nieuwe millennium, zetten ze de kers op de taart van hun liefdesleven met een huwelijk. Marieke was er altijd; ze vierde de triomfen en verzachtte de teleurstellingen. Ze zegenden hun liefde met twee zonen, die hun vader’s voetbalpassie erven. Hoewel Giovanni’s voetbalschoenen nu opgeborgen zijn, blijft hij verbonden aan de sport als een toegewijde coach, met de steun van Marieke aan zijn zijde.

DONNY VAN DE BEEK EN ESTELLE BERGKAMP – SAMEN SINDS 2020

Donny van de Beek trok op elfjarige leeftijd de aandacht van de Nederlandse topclub Ajax, waar hij zijn jeugdopleiding voltooide. Hij maakte er zijn professionele debuut in 2015 en heeft sindsdien een groeiende carrière, culminerend in een contract bij Manchester United in 2020 en een recente overstap naar Everton op huurbasis. Zijn persoonlijke leven heeft niet veel later een even interessante wending genomen. In 2020 ontmoette hij Estelle Bergkamp, de dochter van voetbalicoon Dennis Bergkamp. Met haar diepe voetbalachtergrond kan Estelle ongetwijfeld waardevolle inzichten geven aan Donny terwijl hij blijft streven naar professionele grootheid, misschien om de prestaties van zijn schoonvader te evenaren.

RUUD VAN NISTELROOY EN LEONTIEN SLAATS – GETROUWD SINDS 2004

Ruud van Nistelrooy schitterde bijna negen jaar lang op Nederlandse velden, vanaf zijn debuut in 1993. Daarna werden clubs als Manchester United en Real Madrid getuige van zijn uitzonderlijke talent, vereerd door voetbalfans. Ruuds succes zou onmogelijk zijn zonder de liefde en steun van Leontien Slaats, zijn vriendin sinds de tienerjaren. In Engeland ging Ruud voor Leontien op zijn knieën, maar het echtpaar koos voor het idyllische Geffen voor het jawoord te delen te midden van een lokaal spektakel. Samen verwelkomenden ze hun dochter Moa Annette en zoon Liam, die vastberaden is zijn vaders voetstappen te volgen op het veld.

TIM KRUL EN CLAIRE HALL – GETROUWD SINDS 2015

Tim Krul staat bekend om zijn vasthoudendheid en doorzettingsvermogen op het veld, in plaats van grote transfers en topclubs. Hij brak door met een sterk debuutjaar bij Newcastle United, waarna hij jarenlang aan verschillende andere clubs werd uitgeleend. Hij heeft ook ervaring met het nationale team, Oranje. Tijdens zijn tijd in de Premier League ontmoette hij zijn toekomstige vrouw, Claire Hall. In 2015 besloten ze om in het huwelijksbootje te stappen. Ondanks dat hij de 30 al gepasseerd is, blijft Krul bij Norwich City de eerste keuze nadat ze promotie hebben gemaakt. Buiten het veld plaatst hij zijn gezin, met twee kinderen, ongetwijfeld op de eerste plaats.

JOHN HEITINGA EN CHARLOTTE SOPHIE ZENDEN – SAMEN SINDS 2004

Ajax-alumnus John Heitinga, ooit aangetreden op het hoogste podium, is weer terug bij de club en deelt zijn internationale ervaring met jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën. Zijn bijdrage stimuleert de groei en ontwikkeling van aankomend talent in Nederland. Tijdens zijn periode als speler bij Ajax ontmoette John zijn toekomstige echtgenote, Charlotte Sophie Zenden, en ze waren snel onafscheidelijk. Na zes jaar samen te zijn, verzamelde John de moed om haar ten huwelijk te vragen. In 2010 vierden ze een schitterende bruiloft op het levendige eiland Ibiza. Het evenement was een feest voor voetballiefhebbers, aangezien Boudewijn Zenden, zijn beroemde zwager en voormalig voetbalster, ook aanwezig was om het gelukkige stel te vieren.

EDGAR DAVIDS EN MALOU VAN DER TAS – SAMEN SINDS 2018

Edgar Davids maakte een onvergetelijke indruk in zijn topjaren, dankzij zijn behendige voetbalvaardigheden en kenmerkende sportbril. Buiten de lijnen speelde een volledig ander verhaal, want de mand wasj berucht in de roddelpers vanwege zijn vrijgezelle levensstijl en talloze liefdesaffaires, waaronder met een modeontwerpster, een actrice en een fotomodel. Zijn rusteloze hart vond echter een vaste ankerplaats toen hij in 2017 Malou van der Tas ontmoette. Als een herboren en vooral trouwe man sindsdien, heeft het paar twee kinderen opgevoed, ver verwijderd van de glinsterende lichten van de paparazzi. Deze verrassende wending van Davids is een testament van verandering en toewijding.

ROBIN VAN PERSIE EN BOUCHRA ELBALI – GETROUWD SINDS 2004

Toen Robin van Persie voor de eerste keer oog in oog stond met zijn toekomstige bruid, Bouchra Elbali, was hij slechts een voetballer in de maak— er waren nog geen hoge overgangssommen of indrukwekkende salarissen. Tijdens zijn trainingen in Rotterdam sloeg Cupido toe en maakte hij kennis met de liefde van zijn leven. Samen doorliepen ze zijn loopbaan, van zijn eerste stappen bij Feyenoord tot aan het behalen van de hoogtepunten in de Engelse Premier League. In 2004 verbonden ze hun levens met elkaar en hun gezin is sindsdien uitgebreid met twee kinderen. Hun zoon Shaqueel volgt in zijn vaders voetstappen op het voetbalveld; hun dochter Dina en Bouchra’s liefde voor paarden vullen het gezin met nog meer vreugde.

ARON WINTER EN YVONNE WINTER – SAMEN SINDS 1982

Aron Winter maakte in 1986 een opmerkelijk debuut bij Ajax, waarbij hij zijn voetbaltalent direct onderstreepte met een doelpunt. Na zes toegewijde jaren in Amsterdam volgde een zeven jaar durende reis naar Italië, om uiteindelijk te culmineren in een triomfantelijke terugkeer naar zijn originele voetbalhuis. In zijn coachcarrière liet Winter niet alleen zijn voetafdruk achter in Europa, maar ventileerde hij ook zijn voetbalkennis in Canada en Suriname. Ondertussen omarmde hij trouw buiten het veld, inherent aan zijn tienerliefde, Yvonne Winter, met wie hij tegenwoordig nog steeds samenzijn viert. De bevrijdende viering van hun betrokkenheid was een vreugdevol evenement, aangevuld met hun drie kinderen.

MARK VAN BOMMEL EN ANDRA VAN MARWIJK – GETROUWD SINDS 2001

Hoewel het bijna een decennium geleden is dat Mark van Bommel als middenvelder achter de bal joeg op het veld van een professionele voetbalclub, heeft hij zijn rol op het veld niet volledig verlaten. Na een indrukwekkende carrière in Nederland, Spanje, Italië en Duitsland is hij nu aan het roer van Royal Antwerp als trainer, dichter bij huis. Tijdens zijn tijd bij PSV, vond Mark niet alleen succes op het veld, maar ook liefde van het veld met Andra van Marwijk. Dit unieke partnerschap maakte hem de schoonzoon van de erkende Bert van Marwijk. Ook droeg het bij aan de uitbreiding van zijn familie, doordat hij vader werd van hun kinderen; Ruben, Thomas en Renée.

MARC-ANDRÉ TER STEGEN EN DANIELA JEHLE – SAMEN SINDS 2012

Geboren en getogen in Mönchengladbach begon Marc-André Ter Stegen in 1996 zijn jeugdopleiding en steeg snel in de rangen tot professioneel voetbal in 2009. Zijn opvallende vaardigheden als keeper werden al snel beloond met de positie als eerste keuze. Zijn uitmuntend talent bleef niet ongemerkt: in 2014 rolde een aantrekkelijk contract van FC Barcelona zijn kant uit. Terwijl hij zich klaarmaakte voor zijn avontuur in Spanje, ontmoette hij Daniela Jehle. Ze verhuisden samen en Daniela is bij velen populair geworden door de prachtige foto’s die ze op social media plaatst. Hun liefde blijft bestendig, meer dan een decennium na hun eerste samenkomst.

GEORGINIO WIJNALDUM EN MIRELLA PEREIRA – SAMEN SINDS 2017

Fans van Georginio Wijnaldum moeten naar Italië reizen om zijn voetbalkunsten te aanschouwen, aangezien hij momenteel, ondanks zijn contract bij Paris Saint-Germain, uitgeleend is aan AS Roma. Zijn opmerkelijke carrière omvat schitterende optredens bij PSV, transfers naar Newcastle en Liverpool, en blijvend respect in de voetbalwereld. Terwijl hij in Engeland speelde, ontmoette Georginio Mirella Pereira. De vonk sloeg over en in 2017 begon het koppel hun romantische reis. In de vijf jaar dat ze samen zijn, hebben ze twee kinderen verwelkomd. Deze nieuwe gezinsleden worden vaak gespot in het publiek, samen met hun moeder, terwijl ze hun vader aanmoedigen tijdens zijn wedstrijden in het stadion.

MATTHIJS DE LIGT EN ANNEKEE MOLENAAR – SAMEN SINDS 2018

Toen Matthijs de Ligt nog op de basisschool zat, begon hij bij de Nederlandse topper Ajax zijn voetbalopleiding. De jeugdspeler bleek zeer veelbelovend en hij beloonde de club door drie seizoenen lang professioneel voor hen in de competitie te spelen, ondanks talrijke andere aanbiedingen. Wanneer zijn Ajax-contract afliep, stelde een blind date hem voor aan Annekee Molenaar. Het paar klikte meteen en toen De Ligt een aantrekkelijk aanbod van Juventus kreeg, vergezelde Annekee hem. De middenvelder is momenteel druk bezig met het bouwen van een indrukwekkende carrière, maar ondanks zijn hectische schema zorgt hij ervoor dat hij tijd maakt om Annekee te verwennen.

FRANK DE BOER EN HELEN VAN HAREN – SAMEN SINDS 1988

In de voetbalwereld kent men de achternaam De Boer als een symbool van prestige. Beide broers, Ronald en Frank, zijn uitgegroeid tot iconen op het veld. Maar buiten het veld verschillen ze wat betreft reputatie. Frank de Boer staat bekend als het voorbeeldige broertje, zowel in zijn carrière als voetballer en trainer als in zijn privéleven. Zijn trouwe metgezel, Helen van Haren, heeft vanaf jonge leeftijd naast hem gestaan. Hun eerste ontmoeting vond plaats tijdens een kampeervakantie, waarna ze sinds 1988 onafscheidelijk zijn gebleven. Samen zijn ze de trotse ouders van drie dochters en vormen ze een inspirerend voorbeeld voor fans die het belang van evenwicht tussen professioneel en persoonlijk succes begrijpen.

LUUK DE JONG – LIZANNE VAN ZUTVEN – SAMEN SINDS 2016

Omdat hij van jongsaf aan opgroeide in een gezin van topsporters, vond Luuk de Jong inspiratie in het voetbal in plaats van de volleybalwedstrijden van zijn ouders. Zijn voetbaldromen begonnen bij De Graafschap, waar hij als jonge speler begon en in 2008 professioneel werd. Na een korte clubwissel belandde hij bij PSV, waar hij vijf jaar lang speelde. Tijdens zijn periode bij deze prominent club, ontmoette hij Lizanne van Zutven. De vonk sloeg over en het paar besloot samen naar Spanje te verhuizen na zijn periode bij PSV. Na een tijdje in Sevilla te hebben gewoond, hebben ze onlangs hun thuisbasis naar Barcelona verplaatst.

VIRGIL VAN DIJK EN RIKE NOOITGEDAGT – GETROUWD SINDS 2019

Meer dan tien jaar geleden begon Virgil van Dijk zijn professionele voetbalcarrière bij FC Groningen. Nu is hij een prominent figuur in de Premier League. Na zijn verhuizing van Southampton naar Liverpool, heeft hij de status van op één na duurste verdediger ter wereld verkregen. Gelukkig blijven de viering van de overwinningen en het verwerken van de tegenvallers geen eenzame bezigheid meer voor de man. Virgil heeft het geluk om dit te delen met zijn langdurige partner en jeugdvriendin, Rike Nooitgedagt, aan wie hij in 2019 zijn liefde bezegelde met een trouwring. Hoewel hij persoonlijk het nieuws van zijn huwelijk en de geboorte van zijn twee dochters heeft geopenbaard, blijft zijn privéleven overwegend buiten de schijnwerpers.

RUUD GULLIT EN KARIN DE ROOIJ – SAMEN SINDS 2015

Ruud Gullit heeft een voetbalcarrière achter de rug met indrukwekkende clubnamen in zijn cv. Na een korte bloei in Nederland vertrok hij meermaals naar Italië voor een dans tussen AC Milaan en Sampdoria. Met goed betaalde loonstroken en vruchtbare overgangen had hij het goed voor elkaar. Maar zijn off-pitch leven was minder stabiel, met drie huwelijken die in een scheiding eindigden. Hij leek niet de trouwste partner te zijn. In 2015 ontmoette hij Karin de Rooij en het lijkt erop dat hij sindsdien een positieve verandering heeft doorgemaakt. Met zes kinderen in de familie kunnen we ons een levendige en warme sfeer voorstellen aan de ontbijttafel.

MARCO VAN BASTEN EN LIESBETH VAN CAPELLEVEEN – SAMEN SINDS 1986

Marco van Basten, een supertalent bij Ajax en AC Milaan, scoorde ruim 200 doelpunten in zijn carrière. Echter, door een blessure nam hij afscheid van het professionele voetbal. Kort voor zijn vertrek naar Italië ontmoette hij zijn vriendin Liesbeth van Capelleveen. In de jaren negentig ondersteunde zij hem tijdens zijn moeilijke periode en inspireerde hem om trainer te worden, wat leidde tot successen bij AZ en Ajax. Ondanks enige strubbelingen in hun relatie, gaven Marco en Liesbeth elkaar het jawoord in 1993. Sindsdien verwelkomde het paar drie kinderen in hun gezin. Zo is het verhaal van Marco van Basten niet alleen een verhaal over voetbalprestaties, maar ook een liefdesverhaal dat ondanks tegenslagen standhoudt.

EDWIN VAN DER SAR EN ANNEMARIE VAN KESTEREN – GETROUWD SINDS 2006

Keepen kan soms een vergeten positie op het voetbalveld zijn, als de laatste verdedigingslinie. Maar Edwin van der Sar deed dit niet alleen met onderscheiding bij clubs als Ajax en het nationale team, hij werd er ook een legende door. Zijn bijdragen leidden tot het winnen van prestigieuze prijzen zoals de UEFA Champions League, de Super Cup en de FIFA Club Wereldbeker. Roem was echter niet zijn enige triomf. Tijdens zijn jeugd ontmoette hij zijn partner Annemarie van Kesteren, met wie hij in 2006 in het huwelijk trad en twee kinderen, Joe en Lynn, kreeg. Overwinningen blijven komen voor Van der Sar, die nu directeur bij Ajax is.

FRANK RIJKAARD EN STEFANIE RUCKER – GETROUWD SINDS 2010

Frank Rijkaard had de media-aandacht als hij speelde bij voetbalclubs zoals Ajax en AC Milaan. Zijn karakteristieke stijl buiten het veld haalde echter ook vaak de koppen in de roddelbladen. Na een dochter te hebben uit een eerdere relatie, vond hij opnieuw liefde en breidde het gezin uit. Alles leek perfect te verlopen. Echter, toen hij Stefanie Rucker, hun kindermeisje, aantrekkelijker begon te vinden dan zijn eigen partner, eindigde zijn relatie. Frank besloot met Stefanie een nieuw pad in te slaan, en ze trouwden in 2010. Kort daarna verwelkomden ze Frank’s vierde kind. Zo werd Frank’s leven net zo dramatisch buiten het veld als dat het glamoureus was op het veld.

RONALD KOEMAN EN BARTINA KOEMAN – GETROUWD SINDS 1985

De aankondiging dat Ronald Koeman het Nederlandse team gaat coachen in het komende Wereldbeker-jaar is zeker niet onopgemerkt gebleven. Deze veteraan heeft een rijke voetbalachtergrond en heeft aan het hoofd gestaan van topclubs zoals Barcelona, Ajax, PSV en Everton. Zijn prestaties beperken zich echter niet tot het veld. Nadat hij een tijdje als speler meer dan zijn steentje had bijgedragen, knoopte hij de knoop door met zijn vriendin Bartina, een verbintenis die inmiddels al 37 jaar standhoudt. De steun van zijn vrouw is een integraal onderdeel van zijn aanhoudende succes, en hij doet er alles aan om ook de nodige tijd met zijn gezin door te brengen.

JOHAN NEESKENS EN MARLIS VON REDING – GETROUWD SINDS 1985

Voor de moderne voetbalfan is de naam Johan Neeskens minder bekend, maar in de 70’s en 80’s, was hij een kracht op het veld bij teams zoals Ajax, Barcelona en meerdere Amerikaanse clubs. Zijn liefdesleven heeft net zoveel wendingen genomen als zijn carrière. Na een intensieve relatie met Marianne Schiphof, vond hij zijn eeuwige partner Marlis van Reding in Zwitserland. Sinds hun huwelijk in 1985 hebben ze ongeveer 38 mooie jaren samen doorgebracht.In de nasleep van zijn voetbalcarrière, hebben zij zich samen ingezet voor kinderen die worstelen met chronische ziektes of handicaps, hun toewijding even krachtig als Neeskens’ stuwkracht op het veld.

CLARENCE SEEDORF EN SOPHIA MAKRAMATI – BIJNA 2 JAAR GETROUWD

Acht jaar geleden sloot Clarence Seedorf zijn illustere speelcarrière af bij Botafogo, na een indrukwekkende tijd bij grootmachten als Real Madrid en Ajax. Ondanks dat zijn stap naar het coachen niet even succesvol was, koos hij ervoor om standvastig te blijven. Zijn persoonlijke leven was net zo dynamisch. Na een liefdevol huwelijk en vier kinderen met zijn eerste vrouw, Luviana, vond hij liefde bij Sophia Makramati, een succesvolle zakenvrouw. Bijna een jaar geleden veranderde hij ten voordele van hen beiden zijn leven opnieuw door te trouwen en zich tot de Islam te bekeren. Clarence blijft een krachtpatser, zowel op als naast het veld.

MEMPHIS DEPAY EN CAROL GUTTIÉRREZ – SAMEN SINDS 2023

Wanneer het op relaties aankomt, is Memphis Depay een naam die wel vaker over de lippen gaat. De man laat zich regelmatig omringen door vrouwelijk schoon en is daarom een geliefkoosd onderwerp voor de roddelpers. Hij houdt er echter van om dat vleugje mysterie te bewaren. Meermaals konden journalisten gokken wie van de vele vrouwen nu zijn hart had veroverd. Maar het was uiteindelijk Depay zelf, die op het eind van juli 2023 aan de wereld bekend maakte, dat hij een relatie heeft met fotomodel Carol Guttiérez. Hij deelde de boodschap via een video op instagram. En ondertussen konden we al heel wat pittige foto’s op zijn socials bewonderen vanop de meest exotische locaties.

FRENKIE DE JONG EN MIKKY KIEMENEY – 10 JAAR SAMEN

Zelfs al is hij nog steeds een twintiger, Frenkie de Jong heeft de harten van het publiek bij FC Barcelona voorgoed gestolen. Hij maakte voordien furore bij Willem II en Ajax, maar brak pas echt door toen hij naar het buitenland kon trekken. Zijn grootste successen boekte hij samen met zijn partner Mikky Kiemeney. En alhoewel het koppel in het verleden als even een pauze heeft ingelast, zijn ze nog steeds samen. Meer zelfs, ondertussen konden ze met het heugelijke nieuws naar buiten komen dat het koppel hun eerste kindje verwacht. Hij mag dan een sterspeler zijn op het voetbalveld, zijn grootste opdracht als vader moet nog komen.

DIRK KUIJT EN KATE RUINEMANS – SAMEN SINDS 2020

We weten niet of topvoetballer Dirk Kuijt zijn carrière spiegelde aan zijn relatie of omgekeerd, maar het was een groot toeval dat zijn loopbaan als voetbalspeler geen twintig jaar kon aantikken en zijn relatie met Gertrude nog voor de twintig jaar om was, ook werd afgeklopt. Jarenlang leek het koppel voor elkaar geboren, tot Dirk in zijn eigen liefdadigheidsorganisatie, viel voor de charmes van de veel jongere Kate Ruinemans. Terstond liet hij zijn vrouw en vier kinderen achter en trok met Kate de wijde wereld in. De twee zijn bijna drie jaar samen en voorlopig lijkt de geschiedenis zich niet te herhalen. Dit kon wel eens zijn ware liefde zijn.

PHILIP COCU EN DORIEN LEURS – SAMEN SINDS 2010

Ondanks dat Philip Cocu sinds 2008 niet meer actief is als speler, blijft zijn invloed in het voetbal prominent. Met onlangs een nieuw contract bij Vitesse tot 2024, blijft zijn trainerscarrière vooralsnog bloeien. Na zijn scheiding – waarin hij in tegenstelling tot heel wat van zijn professionele concurrenten, het slachtoffer werd van ontrouw – vond hij geluk bij Dorien Leurs in 2010. Het koppel viert dit jaar hun twaalfde jaar van liefde en genegenheid. Hun gezin omvat een geliefde nieuwkomer die aansluit bij de drie kinderen uit Cocu’s vorige relatie. Philip’s verhaal is een levend bewijs van veerkracht en toewijding, zowel binnen als buiten de witte lijnen.

[the_ad id="13240"]