Je Zult Niet Geloven Welke Bekende Nederlandse Koppels Beloofd Hebben Voor Altijd Bij Elkaar Te Blijven!

VICTORIA KOBLENKO EN EVGENIY LEVCHENKO – TWEE DECENNIA ONAFSCHEIDELIJK

Victoria Koblenko, een gerespecteerde actrice van Oekraïense afkomst, kreeg bekendheid door haar vertolking van Isabella Kortenaer in de populaire soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in Nederland. Ze toonde haar veelzijdigheid in andere films en series zoals Costa!, Flikken Maastricht en Van God Los. Sinds 2003 vormt ze een echtpaar met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko. Ondanks een tijdelijke onderbreking in hun relatie, bleven ze verbonden en verwelkomden ze samen een zoon. Hun liefdesverhaal heeft meerdere uitdagingen getrotseerd door de jaren heen, wat hun relatie alleen maar sterker en veerkrachtiger heeft gemaakt.

QUINTY VAN DEN BROEK EN ORLANDO TRUSTFULL – ENTHOUSIAST GEHUWD

Quinty Trustfull, geboren als Quinty van den Broek in 1971, heeft zowel het model- als het televisiescherm veroverd door haar aanwezigheid in shows als Eigen Huis En Tuin en Koffietijd. Hoewel niet algemeen bekend, heeft ze een vaste groep trouwe bewonderaars die haar carrièrestappen nauwgezet volgen. Ze deelt haar leven met haar man, professioneel voetballer Orlando. Samen pendelen ze tussen Amerika en Nederland, hun verblijfslocatie voornamelijk bepalend door hun professionele verplichtingen. Het geluk dat deze twee delen is geen recent fenomeen – ze hebben jarenlange liefde en twee prachtige kinderen die hun blijvende verbintenis bewijzen.

PAUL VERHOEVEN EN MARTINE TOURS – 56 JAAR GETROUWD

Met een reeks bioscoophits heerst Paul Verhoeven, een van de bekendste en meest gelauwerde Nederlandse filmregisseurs, over Hollywood. De maker van klassiekers zoals RoboCop, Total Recall, Basic Instinct en Show Girls heeft zijn sporen verdiend in Tinseltown, waar hij met talloze prominente sterren werkte en de carrières vormde van verschillende nog steeds populaire acteurs. Zijn persoonlijk succesverhaal strekt zich ook uit tot zijn privéleven; hij is namelijk sinds 1967 getrouwd met Martine Tours, met wie hij twee dochters heeft, Claudia en Heleen. Dit paar, dat al hun gouden huwelijksverjaardag heeft gemarkeerd, lijkt onmiskenbaar voorbestemd om samen een leven lang te delen.

DEREK DE LINT EN DORITH JESSERUN – MEER DAN 40 JAAR GETROUWD

Geboren in Den Haag in 1950, heeft Derek De Lint blijvende erkenning gekregen als een van de meest geëerde Nederlandse acteurs, gedeeltelijk te danken aan zijn samenwerking met Paul Verhoeven in Soldaat Van Oranje, waar hij naast grootheden als Rutger Hauer en Jeroen Krabbé speelde. Hoewel hij niet heeft geprobeerd internationale faam te behalen, is zijn succes in Nederland onbetwist. Deze lof wordt gedeeld met zijn echtgenote, Dorith Jesserun, met wie hij sinds 1979 een duurzaam en gelukkig huwelijk heeft. Hun vereniging, dat vier decennia heeft standgehouden, symboliseert een onbreekbare liefde die de tand des tijds heeft doorstaan.

DONNY VAN DE BEEK EN ESTELLE BERGKAMP – SAMEN SINDS 2020

Ex-Ajax-speler Donny van de Beek kon geen betere match vinden dan Estelle Bergkamp in de liefdeswereld. Ze is niet alleen een toegewijde partner die hem ondersteunt in zijn felbegeerde Engelse voetbalcarrière, maar ze brengt ook een diep begrip van voetbal mee, inherent aan haar afkomst. Estelle, de dochter van de legendarische Dennis Bergkamp, die zowel Arsenal als het Nederlandse nationale team naar nieuwe hoogten tilde, is Donny’s keuze voor het leven. In een spannende nieuwe fase van hun leven, bereiden de verliefde duifjes zich nu voor op de komst van hun eerste baby.

WALDEMAR TORENSTRA EN SOPHIE HILBRAND – AL 15 JAAR EEN KOPPEL

Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand, Nederlands gevierde tv-koppel, zijn samen sinds 2006 en leiden een vreugdevol leven met hun twee kinderen, Robin en Ravi. Hoewel Waldemar enkele jaren geleden een huwelijksaanzoek deed, is het paar nog steeds niet getrouwd. Het is niet ongebruikelijk dat verlovingen lang duren, en het zou maar zo kunnen dat er ooit huwelijksklokken zullen klinken voor hen. Echter, dit heeft geen invloed op hun geluk. Ze omarmen hun langdurige verloving zonder haast om te trouwen. Wanneer ze het juiste moment aanvoelen en er beiden klaar voor zijn, zullen ze vermoedelijk hun jawoord geven.

THEKLA REUTEN EN GIJS NABER – AL 12 JAAR SAMEN

Thekla Reuten en Gijs Naber, een koppel binnen de Nederlandse filmindustrie, zijn ruim een decennium een paar. Hun liefdespad begon in 2011 en heeft hen twee zonen geschonken. Door Thekla’s wereldwijde acteercarrière hebben hun gezinsleven en woonplaats zich voortdurend aangepast – soms Duitsland, dan weer Engeland of zelfs Amerika. Als Thekla opereert in Hollywood, neemt het gezin een duik in de glamoureuze wereld van de sterren. Thekla heeft samengewerkt met filmgiganten, waaronder Jennifer Lawrence. De manier waarop Thekla en Gijs balans hebben gevonden tussen hun drukke beroepsleven en de rustige, privé opvoeding van hun kinderen, is bewonderenswaardig.

WIETEKE VAN DORT EN THEO MOODY – AL MEER DAN 50 JAAR GETROUWD

Als actrice heeft Wieteke van Dort, ook wel bekend als Tante Lien, in verscheidene films gespeeld en hoewel ze nooit wereldwijd doorbrak, geniet ze een enorme populariteit in haar thuisland. Elke dag kunnen verschillende generaties haar stem horen in diverse sprookjesvertellingen in de Efteling, waardoor haar bekendheid blijft voortduren. Als we terugkijken op de halve eeuw met haar geliefde Theo Moody, zijn ze nog steeds even verliefd als altijd. Een bijzondere herinnering is hun grootschalige feest van 1970 – onvergetelijk vanwege de verrassende 1.000 gasten die ze verwelkomden, zelfs al waren er maar enkele honderden uitgenodigd.

BIANCA KRIJGSMAN EN DIEDERIK – 20 JAAR VERLOOFD

Bianca Krijgsman, met haar cabaret-duo dat ze al meermaals succesvol vertolkte naast Plien van Bennekom, heeft haar plaats in de Nederlandse showbusiness stevig verankerd. Ze heeft lof geoogst voor haar rol in ‘De Nieuwe Wereld’ en door haar optredens in verschillende VPRO-programma’s heeft ze indruk gemaakt, evenals haar rol in de bekende serie ‘De Luizenmoeder’. Naast haar succesvolle carrière, deelt ze al meer dan 20 jaar een stevige en ongebroken band met haar partner Diederik, terwijl ze nog steeds hun verloving vieren. Sinds de wisseling van het millennium leven ze in harmonie en delen ze hun gezamenlijke geluk, maar een huwelijk is er nog niet op de planning gekomen.

LIEKE VAN LEXMOND EN BAS VAN VEGGEL – 6 JAAR GETROUWD

Lieke van Lexmond, een indrukwekkende actrice en model, heeft naam gemaakt met haar optredens in bekende TV-programma’s, waaronder ‘Goudkust’ en de gouwe ouwe Nederlandse klassieker ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Ze heeft een relatie gehad met Jeroen van Rietbergen voordat hij zijn leven deelde met Linda de Mol. Echter, sinds 2016 is Lieke gelukkig samen met Bas van Veggel waarmee ze twee prachtige kinderen heeft. Onlangs was ze te zien in de tv-show ‘De Battle’ en maakte ze haar recentste filmverschijning in ‘Casanova’s’, waarin ze het personage van Roos tot leven bracht.

JEROEN KRABBÉ EN HERMA KRABBÉ – 57 JAAR GETROUWD

Nederland is trots op zijn toptalent, Jeroen Krabbé, die een cruciale rol speelde in de James Bond-film ‘The Living Daylights’ en sindsdien vaak de slechterik op het scherm heeft vertolkt. Zijn oeuvre is ondertussen aan de zoveelste pagina toe en hij heeft al geruime tijd zijn plaats in de geschiedenisboeken verdiend. Zijn zoon, Martijn, geniet eveneens van roem op de Nederlandse televisie. Maar wist je dat Jeroen, ondanks zijn Hollywood-avonturen en beroemdheid, al meer dan zes decennia gelukkig is met zijn vrouw Herma? Samen hebben ze drie zonen: Martijn, Jakob en Jasper, die hun gezin verder hebben uitgebreid met twee kleinkinderen. Dit laat zien dat de band tussen Jeroen en Herma Krabbé onverslaanbaar en eeuwigdurend is.

LOES HAVERKORT EN FLORIS VERBEIJ – AL VELE JAREN SAMEN

Loes Haverkort, bekend bij zowel jong als oud, heeft grote indruk gemaakt op haar publiek met haar rol in de film ‘Rendez-Vous’ en haar prachtige stem in het titelnummer. Haar acteertalent straalde in lang vervlogen tijden in de toptitel ‘Soldaat van Oranje’ en recentelijk was ze te zien in ‘Singel 39’. Enkele jaren geleden kreeg ze te maken met nep-profielen op diverse datingsites waarbij haar foto’s werden misbruikt. Gelukkig heeft dit de relatie met haar partner Floris Verbeij niet aangetast. Het liefdesverhaal tussen het actrice-model en Verbeij is zo onwrikbaar dat zelfs vervalste profielen hun relatie niet konden schaden!

KIM VAN KOOTEN EN JACOB DERWIG – AL MEER DAN 20 JAAR GETROUWD

Kim van Kooten, geboren uit de beroemde Nederlandse tv-persoonlijkheid Kees van Kooten, heeft zichzelf gevestigd als een gerespecteerde naam in de wereld van de Nederlandse televisie en film. Bekend om haar geslepen schrift en kwaliteitsvolle acteerwerk, heeft Kim rollen vervuld die we ons nog goed kunnen herinneren zoals in de films ‘Phileine Zegt Sorry’ en de klassieke ‘Het Diner’. Tijdens de opnamen van de serie ‘De Acteurs’, ontmoette ze haar toekomstige partner, Jacob Derwig. Met de geboorte van een zoon en dochter, belichamen ze het ultieme beeld van een gelukkig gezinsleven, nu al voor meer dan 20 jaar.

PETER BLOK EN TJITSKE REIDINGA – BIJNA 10 JAAR SAMEN

Peter Blok, geboren in 1960 en getogen in Den Haag, behoort tot de succesvolle Nederlandse acteerelite die beroemd is om films zoals Leef!, Zwartboek en Penoza. Hij kan ook worden herkend als Edward Benning uit Medisch Centrum West, resonerend vooral bij een volwassen publiek. Zijn huwelijk van dertig jaar met Maria Roos kwam tot een einde, maar de liefde bleef bloeien in zijn leven. In 2013 vond hij liefde met de jongere actrice, Tjitske Reidinga. Sindsdien maken ze een onafscheidelijk duo, bewijzend dat het hart geen leeftijd kent en liefde altijd haar weg vindt.

VICTOR REINIER EN AIMEE KIENE – AL MEER DAN TIEN JAAR SAMEN

De gerenommeerde Nederlandse acteur Victor Reinier werd geprezen voor zijn rol als Dick Vledder in Baantjer en was minstens even opmerkelijk in zijn vertolking bij Flikken Maastricht. Hij beleefde een moeilijke periode na zijn scheiding van Anja Geels in 2007, na tien jaar huwelijk en twee kinderen samen. Geboren in 1963, vond Victor echter liefde na verlies. Hij ontmoette Aimee Kiene en hun paden in de liefde kruisten elkaar. Deze sterke band resulteerde in de geboorte van hun dochter, die nu bijna tien jaar oud is. Samen stralen ze pure vreugde uit, wat aantoont dat liefde altijd overeind kan staan, zelfs na zware tegenslagen.

MICKY HOOGENDIJK – DIVERSE LANGE RELATIES

Geboren in Amsterdam in 1970, heeft Micky Hoogendijk naam gemaakt als model en actrice, met opvallende rollen in populaire Nederlandse tv-shows zoals Goede Tijden Slechte Tijden, Grijpstra En De Gier en Spangen. Haar huwelijk met Rob Scholte eindigde, evenals haar relatie met Adam Curry. Ondanks deze hartenbreuken is Micky niet gestopt met zoeken naar liefde. Haar liefdesleven blijkt even dynamisch als haar carrière. Momenteel woont ze weer in Nederland en legt ze haar hart en ziel in haar fotografie en het acteren, nog steeds open voor de mogelijkheid van liefde in haar drukke en boeiende leven.

WENDY VAN DIJK – NOG STEEDS OP ZOEK NAAR DE WARE LIEFDE

Het verhaal van Wendy van Dijk, een vermaarde Nederlandse actrice en presentatrice, toont een golf van successen en uitdagingen in haar liefdesleven. Ze was eens een idyllisch paar met Volumia!s zanger, Xander de Buisonje, maar liefdesperikelen leidden tot hun breuk. Wendy, met een zoon uit deze band, ervoer een vluchtige romance met Erland Galjaard, waaruit een dochter werd geboren, maar ook dit hoofdstuk eindigde vroegtijdig. Desondanks, ondanks de turbulente romantische reis, schittert Wendy nog steeds in haar acteercarrière, vooral erkend en geliefd voor haar rol in Ushi En Van Dijk. Wendy’s verhaal bewijst dat succes mogelijk is ondanks de stormen van het liefdesleven.

KATJA SCHUURMAN – DIVERSE LANGE RELATIES

Als een prominente Nederlandse actrice, wist Katja Schuurman harten te veroveren met haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden en films zoals Oesters Van Nam Kee. Echter, het pad van de liefde is niet even vloeiend geweest. Na meerdere relaties en twee huwelijken, waaronder een recente breuk met Freek Noordwijk, lijkt Katja nog steeds op zoek naar die ene speciale band. Momenteel geniet ze van haar vrijgezellenstatus en lijkt ze niet ijverig op zoek te zijn naar een nieuwe relatie. Het is een spannende vraag wie de bevoorrechte persoon zal zijn die de romantische reis van Katja Schuurman de volgende keer deelt.

CHANTAL JANZEN EN MARCO GEERATZ – SAMEN SINDS 8 JAAR

Chantal Janzen, geboren in 1979, is een onmiskenbare naam in het entertainmentlandschap, bekend om haar markante TV-presence en acteertalent. Haar filmcredits omvatten bekende titels als Volle Maan en Alles Is Liefde. Ze heeft zich niet alleen gevestigd op het Nederlandse televisiescherm, maar ook in Duitsland door deel te nemen aan de jury in Das Supertalent op RTL. Haar charmante verschijning glamouroseert bovendien het Nederlandse RTL4-programma, Chantals Pyjama Party. Sinds 2014 geniet ze van een zalig huwelijksleven met Marco Geeratz, en de gelukkige band werd versterkt door de komst van hun twee kinderen, James en Bobby. Het succesverhaal van Chantal is een mix van professionele prestaties en gevestigde huishoudelijke gelukkigheid.

MARLY VAN DER VELDEN EN MIKE MEIJER – 14 JAAR BIJ ELKAAR

De populaire naam in de Nederlandse tv-wereld, Marly Van Der Velden, maakte haar grote sprong naar bekendheid met de rol van Nina in Goede Tijden Slechte Tijden – een springplank voor velen naar roem. Ze breidde haar acteercarrière uit met optredens in Verliefd Op Ibiza en SneekWeek. Buiten de professionele wereld koestert Marly sinds 2008 een vreugdevolle relatie met haar echtgenoot Mike Meijer, en hun geluk werd verdubbeld met de geboorte van een zoon en een dochter. In tegenstelling tot haar flexibel tv-personage in Goede Tijden Slechte Tijden, vormen Marly en Mike een innig en toegewijd koppel, het bewijs van ware liefde.

TOOSKE RAGAS EN BASTIAAN RAGAS – 17 JAAR HUWELIJK

Tooske Ragas schittert al jaren op het televisiescherm, dankzij haar rol als presentatrice bij talentenjachtprogramma Idols en haar succesvolle presentatietijd bij TMF. Een online speurtocht levert een indrukwekkend scala aan amusementsprojecten waarin Tooske haar passie en talent tentoonstelt. Men zou kunnen verwachten dat zo’n gevulde carrière haar persoonlijk leven in de weg zou staan, maar het tegendeel is waar. Haar liefdesverhaal begon in 2005 toen ze in het huwelijksbootje stapte met Bastiaan. Het gelukkige stel ging op weg naar een lange, liefdevolle reis die hen nu viervoudige ouders heeft gemaakt. Tooske bewijst dat je zowel een stralende carrière als een vol en gelukkig gezinsleven kan hebben.

AMIJÉ VAN DER LAAN EN STIJN WIND – BIJ ELKAAR SINDS 2020

Toen acteur en model Dries Roelvink na twee jaar en een avontuur bij Temptation Island VIPS zijn relatie met Amijé van der Laan verbrak, vonden ze beiden al snel nieuwe liefdes. Hoewel Dries’ nieuwe relatie geen stand hield, was Amijé voorzichtiger met het aangaan van een nieuwe verbintenis. Begin 2020 bereikte het nieuws ons dat Amijé gelukkig was met een nieuwe vriend, Stijn Wind, een Amsterdamse club-dj. De twee werden eerder samen gespot tijdens een Supperclub-evenement. Ze houden hun volgers op de hoogte van hun liefdesleven door gezellige foto’s en updates te delen via social media, een bevestiging van hun geluk samen.

YOLANTHE CABAU EN LENTINI EERSTELING – SAMEN SINDS 2021

Presentatrice en actrice Yolanthe Cabau, die ooit dacht dat ze voor altijd bij haar echtgenoot Wesley Sneijder zou blijven, vond zichzelf in 2019 aan het einde van dat ondersteboven. Sneijder bevestigde op sociale media dat hij de oorzaak was van de breuk. Ondanks speculaties over hun hereniging, gaf Cabau eind 2020 aan dat ze weer openstond voor nieuwe liefde. Terwijl ze pendelde naar Los Angeles voor haar carrière – ook gezien in bikini – kwam ze begin 2021 steeds vaker in beeld met model Lentini Eersteling. Hun sterke chemie voedde hoop dat Yolanthe uiteindelijk de juiste match heeft gevonden.

NIEK ROOZEN EN BELLE ZIMMERMAN – VERLIEFD SINDS 2019

Het is een veelvoorkomend gegeven dat sterren op film- of televisiesets verliefd worden en een koppel worden, en dat is precies wat er gebeurde met Niek Roozen en Belle Zimmerman op de Brugklas-set. Ze kennen elkaar ondertussen al bijna tien jaar, maar zochten oorspronkelijk geen romantiek of althans niet met elkaar. Toen Niek voor het eerst zijn gevoelens voor Belle bekende, zag zij geen romantische toekomst samen. Maar in 2019 sloeg Cupido toe en ontstond er een nieuwe liefde tussen hen. Niek, doen wat trendy acteurs doen, verbaasde hun fans met de relatieaankondiging op zijn populaire Instagram-account.

MICHIEL HUISMAN EN TARA ELDERS – AL 13 JAAR GETROUWD

Hoewel Michiel de veertig al ruimschoots gepasseerd is, heeft hij een verbluffend jeugdige en charmante uitstraling. Zijn acteervermogen wordt enorm gewaardeerd door zijn toegewijde fans. In 2008 is hij een romantisch avontuur begonnen met Tara en samen hebben ze een dochter, Hazel, en een leven in de VS opgebouwd. Hoewel Michiel zijn eerste stappen in de acteerwereld in Nederland zette, kwam zijn succes volledig tot bloei in Amerika. Zijn sterrendom werd gekatapulteerd door zijn rol in The Flight Attendant, en zijn faam groeide gestaag met zijn acteerwerk in The Age of Adeline met Blake Lively. Michiel heeft samengewerkt met een scala aan beroemdheden, zoals Kaley Cuoco.

FAMKE JANSSEN EN COLE FRATES – AL 7 JAAR SAMEN

Nederland juicht trots om hun eigen Bond-meisje, Famke Janssen, mee te mogen rekenen met de grootheden op planeet Hollywood. Met haar opmerkelijke prestatie in Golden Eye, blijft ze een nationaal icoon, een status die ze trouwens nog wist uit te breiden met haar rol in X-Men. Wist je dat haar geboortenaam Beumer was, veranderd in Janssen na haar ouders’ scheiding? Een klank die beter past in de Hollywoodscène. Nu vormt ze al meer dan een decennium een gelukkig paar met Cole Frates in Los Angeles. Voor deze relatie was Famke jarenlang samen met regisseur Tod Williams, een relatie die nu ver in het verleden ligt. Haar carrière en persoonlijk leven tonen een dynamische evolutie die continue bewondering opwekt.

CARICE VAN HOUTEN EN GUY PEARCE – 5 JAAR SAMEN

De gevierde Nederlandse actrice Carice van Houten is al geruime tijd samen met de Australische acteur Guy Pearce. Guy heeft een bewogen leven achter de rug en vond troost en liefde bij de mooie Carice, nadat hij op een heus dieptepunt in zijn leven was gekomen. Ze leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone. Samen hebben ze een zoon, Monte, en kiezen ze ervoor niet actief te zijn op sociale media om Monte een privéleven te bieden, ver weg van volgers. Het gezin woont in Amsterdam. Hun samenwerking op het grote scherm heeft bijzondere momenten opgeleverd: Carice speelt een actrice in de film ‘Poor Boy’, terwijl Guy de regisseur van diezelfde film is.

BENJA BRUIJNING EN ANNA DRIJVER – 12 JAAR SAMEN

Benja en Anna, een vooraanstaand Nederlands duo, genieten van succes op het grote scherm en in hun privéleven. Al meer dan 12 jaar samen, zijn ze gezegend met een zoon, Jona, en een dochter, Lea. Hoewel gelukkig met hun gezinsleven, voelt het paar geen noodzaak om te trouwen. Anna gelooft niet dat een huwelijk of bruiloft hun relatie verder zou versterken. Hun liefde wordt weerspiegeld in hun kinderen, wat naar hun mening als officiële bevestiging van hun toewijding fungeert. Naast het koesteren van hun perfecte gezin, genieten Benja en Anna van bloeiende carrières in de filmwereld en blijven ze hun passie voor acteren najagen.

FRANK LAMMERS EN EVA POSTHUMA DE BOER – AL 15 JAAR GETROUWD

Frank Lammers zal voor velen bekend zijn als de hoofdpersoon in de bekende reclames van Jumbo in Nederland. Echter, zijn acteercarrière overschrijdt deze rol, met ijzersterke performances in producties als Ferry en Undercover. Hoewel, hij niet de traditionele filmsterrenlooks heeft, geniet zijn carrière grote successen. Frank en zijn vrouw Eva, met wie hij een langdurige relatie heeft, hebben hun thuisbasis in Amsterdam. Hoewel er een verlangen kan zijn om terug te keren naar Brabant, lijken de twee toch een voorkeur voor de hoofdstad te hebben, ondanks dat Eva vaak thuisblijft terwijl Frank op filmlocaties werkt.

DAAN SCHUURMANS EN BRACHA VAN DOESBURGH – EEN DECENNIUM GETROUWD

Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh, een prominent Nederlands filmpaar, hebben gedurende ruim een decennium de Hollywood-scene gracieus genavigeerd zonder dat dit hun huwelijksband heeft verstoord. Daan was niet meteen de braafste van de twee, maar kwam tot inzicht toen hij Bracha leerde kennen. Na vijf jaar samenwerking, verzegelden de twee – met een aanzienlijk leeftijdsverschil van ongeveer tien jaar – hun verbintenis in het huwelijk. Ze zijn de trotse ouders van drie kinderen: Sophia, Boris en Kees. Toen hun gezin gestaag groeide, werd hun vorige, compacte appartement in Amsterdam te krap. Het gezin heeft daarom de beslissing genomen om te verhuizen naar een ruimere woning in het schilderachtige Haarlem.

DOUTZEN KROES EN SUNNERY JAMES – EEN DUO SINDS 11 JAAR

Gevierd Nederlands supermodel Doutzen Kroes en de beroemde DJ Sunnery James vormen samen een krachtig paar, dat al 11 jaar standhoudt. Ze zijn gezegend met twee kinderen – Myllena en Phyllon. Wist je dat het Doutzen was die het initiatief nam om Sunnery ten huwelijk te vragen? Ze was ook onbevreesd tijdens hun eerste interactie, waarbij ze stoutmoedig haar telefoonnummer in Sunnery’s telefoon programmeerde. Hierdoor was Sunnery gedwongen om contact op te nemen met het Victoria’s Secret-model, waarna hun romantische saga begon. Het is duidelijk dat haar assertieve keuzes hun vruchten hebben afgeworpen, want hun sprookje blijft zonder haperingen doorgaan.

STEFAN DE WALLE EN ESTHER SCHELDWACHT – KWART EEUW SAMEN

Bekend van de rol als de mannelijke Elvis lookalike Kees in de Nederlandse serie ‘Flodder’, heeft Stefan de Walle sinds de late jaren ’80 zijn stempel gedrukt op de acteerwereld. Deze serie blijft tot de dag van vandaag een favoriet bij het publiek. Daarnaast heeft Stefan opvallende rollen gespeeld in films als ‘Mijn Beste Vriendin Anne Frank’ en ‘Oorlogsgeheimen’. Meer dan een kwart eeuw geleden won hij het hart van de talentvolle theateractrice, Esther Scheldwacht. Hun bondgenootschap in zowel leven als kunst blijft sterk, manifesteerden hun toewijding om altijd aan elkaars zijde te blijven.

WIM T. SCHIPPERS EN ELLEN JENS – MEER DAN EEN HALVE EEUW GETROUWD

Wim T. Schippers, geboren als Willem Theodoor Schippers, is een aanzienlijke Nederlandse kunstenaar, acteur en tv-icoon sinds de late jaren ’60. Voor de ouders van vandaag zullen de man nog herkennen, terwijl de jongeren de echte klassiekers misschien niet meer kennen.Hij kreeg bekendheid door zijn stemwerk als Kermit De Kikker in Sesamstraat en gedurende verschillende Disney-producties. In de jaren ’70 trad hij in het huwelijk met Ellen Jens, een gerespecteerde producente en regisseur in de Nederlandse televisiewereld. Samen vormen ze een krachtig duo in de tv-industrie, elk met eigen bijdragen die naadloos op elkaar aansluiten, en ze hebben een indrukwekkend televisierepertoire uitgebouwd.

JEROEN VAN KONINGSBRUGGE EN MARIE-CLAIRE WITLOX – 3X HET HUWELIJKSBOOTJE INGESTAPT!

Vooral bekend vanwege zijn komische optredens in De Lama’s, heeft Jeroen van Koningsbrugge echter nog veel méér te bieden voor zijn grote schare fans. Hij heeft indrukwekkende filmrollen op zijn naam staan en heeft zelfs Judas gespeeld in The Passion. Jeroen en zijn vrouw Marie-Claire Witlox, collega uit de entertainmentindustrie, hebben elkaar al driemaal het jawoord gegeven. Het koppel ontmoette elkaar lang geleden in New York, hoewel ze beide afkomstig zijn uit Den Bosch. Hun krachtige liefde en verbintenis zijn zo intens dat Jeroen voelt dat ze elke paar jaar hun huwelijksgeloften moeten vernieuwen om hun liefde te vieren.

HANS KLOK EN DANN – RECENTELIJK IN DE ECHTELIJKE STAND OPGENOMEN

Hoewel hij de 50 reeds voorbij is, blijft Hans Klok, met zijn kenmerkende blonde haardos en adembenemende magie, het publiek fascineren op de glanzende podia van Las Vegas. Deze Nederlandse entertainer behoort tot de absolute top binnen zijn vakgebied en blijft een ware publieksmagneet. Vrij recent knielde Hans voor zijn jongere partner Dann – 22 jaar zijn junior – en de romantische setting van The Harbour Club werd getuige van hun verloving. De gelukzalige foto’s van het paar onthullen een diepe connectie tussen de twee, suggererend dat ze elkaar naar alle waarschijnlijkheid voor eeuwig zullen blijven koesteren.

DANIELLA VAN GRAAS EN BRETT TAWIL – JARENLANG GELUKKIG GETROUWD

Hoewel haar gouden jaren als model en actrice enigszins in het verleden liggen, blijft Daniella van Graas een glinsterende ster in de wereld van glamour en mode. Haar roem vloeit voort uit haar werk voor bekende merken als Pepsi, Armani Jeans en L’Oréal. De tijd heeft haar niet weerhouden haar uitzonderlijke schoonheid uit te stralen. Na een huwelijk met de Amerikaanse sporttrainer Brett Tawil, is ze nu moeder van drie in hun gezellige gezinsleven. Het vijfkoppige gezin geniet van een levendig en vervuld leven in de bruisende grootstad New York. Het ziet er niet naar uit dat ze ooit nog naar een andere stek willen verkassen.

BARRY ATSMA EN NOORTJE HERLAAR – AL JARENLANG GELUKKIG SAMEN

Barry Atsma verwierf faam door zijn stellaire prestaties in de serie Rozengeur & Wodka Lima in de vroege jaren van deze eeuw, en maakte indruk in bekende shows zoals Goede Tijden Slechte Tijden en Baantjer. Zijn acteervermogen is echter niet beperkt tot Nederland; hij geniet aanzien in Duitsland, waar hij geliefd is voor zijn bijdragen aan Tatort en Du Sollst Nicht Lügen. Zijn romantische partner voor vele jaren is Noortje Herlaar, met wie hij nog geen huwelijksbelofte heeft uitgewisseld. Niettemin, hun liefdevolle relatie, nu verrijkt door de komst van hun twee kinderen, bewijst dat ware harmonie geen officiële erkenning of labels vereist.